Bizonyos színek, ízek, és illatok sokszor emlékeztetnek bennünket már korábban tapasztalt dolgokra. Felidéznek egy-egy hangulatot, eseményt, vagy éppen évszakot… már nagyon vártuk, hogy a kánikula után kicsit hűvösebb legyen az idő, és hogy esőillat árassza el az utcákat. Szeptemberrel be is köszöntött a borongós idő, és az örökzöldek kivételével a fák is elkezdték hullatni leveleiket.

S hogy mi jut eszünkbe erről a csodálatos őszről? Hát persze, hogy Essen! Ebben a német városkában szokták ugyanis minden októberben megrendezni a társasjáték világkiállítást (népszerű nevén a Spiel-t), amelyen néhányszor már mi is részt vettünk. Idén azonban fordult a dobókocka, ugyanis most nem társasjátékvadászokként, hanem prédákként jelenünk majd meg.

Segítő kiskatonáinkkal, és több száz karácsonyfával puttonyunkban készülünk nem csak lelkileg, de nyelvileg is a nagy kalandra, hogy németül és angolul is menjen majd a szabálymagyarázás. Bízunk azért benne, hogy magyar ajkú társainkhoz is lesz szerencsénk ebben a pár napban.

Találkozzunk tehát az esseni Spiel-en október 26-29. között. A 8-as csarnokban pár karácsonyfáról megismeritek majd a standunkat!