Hírek

IMMÁR 6. ALKALOMMAL TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE!

2017. november 25-26, Lurdy ház, Budapest

A Clevergreen Board Games a Társasjátékok Ünnepén is különböző ajándékokkal, manóval, és millió Karácsonyfával vár minden kedves érdeklődőt.

Az Ünnep programjai között lesznek még társasjáték bemutatók, játékoktatások, szabálymagyarázatok szakértő játékmesterektől, helyi versenyek és játéktesztelések is.

A rendezők még a Mini Essen mellett Társasjátékos Olympiát,  tombolasorsolást, és vásárt is szerveznek.

Reméljük, hogy meggyőzött Benneteket a színes programkínálat, és hogy minél többen ellátogattok november 25-26-án a Lurdy házba!

Kedvezményes jegyek elővételben már kaphatók: jegyelővétel

Facebook esemény: Társasjátékok Ünnepe


JÁTSSZMA VELÜNK IS!

2017. november 11-12, Kulturális Központ, Pécs

Az októberi német társasjáték kiállítás után jöhet egy magyar!

November 11-12-ei hétvégén kerül megrendezésre Pécsen a JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásár.

Pécsiek lévén természetesen mi is ott leszünk majd, és elsőként kiadott játékunk, a Karácsonyfa is ott fog sorakozni a több száz társasjáték között.

Ennek a hétvégének az a célja, hogy a lehető legtöbb újdonsággal ismerkedhessenek meg a látogatók, és hogy kedvezményes áron szerezhessék be kedvenceiket. A szervezők tematikus helyszínekkel, izgalmas versenyekkel és egyéb kiegészítő programokkal is készülnek.

Találkozzunk, és játsszunk egyet a Pécsi Kulturális Központban november 11-12-ei hétvégén!

Facebook esemény: VII. JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásár


SPIEL 2017

2017. október 26-29, Essen, Németország

Bizonyos színek, ízek, és illatok sokszor emlékeztetnek bennünket már korábban tapasztalt dolgokra. Felidéznek egy-egy hangulatot, eseményt, vagy éppen évszakot… már nagyon vártuk, hogy a kánikula után kicsit hűvösebb legyen az idő, és hogy esőillat árassza el az utcákat. Szeptemberrel be is köszöntött a borongós idő, és az örökzöldek kivételével a fák is elkezdték hullatni leveleiket.

S hogy mi jut eszünkbe erről a csodálatos őszről? Hát persze, hogy Essen! Ebben a német városkában szokták ugyanis minden októberben megrendezni a társasjáték világkiállítást (népszerű nevén a Spiel-t), amelyen néhányszor már mi is részt vettünk. Idén azonban fordult a dobókocka, ugyanis most nem társasjátékvadászokként, hanem prédákként jelenünk majd meg.

Segítő kiskatonáinkkal, és több száz karácsonyfával puttonyunkban készülünk nem csak lelkileg, de nyelvileg is a nagy kalandra, hogy németül és angolul is menjen majd a szabálymagyarázás. Bízunk azért benne, hogy magyar ajkú társainkhoz is lesz szerencsénk ebben a pár napban.

Találkozzunk tehát az esseni Spiel-en október 26-29. között. A 8-as csarnokban pár karácsonyfáról megismeritek majd a standunkat!


Facebook
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial