Hírek


SPIEL 2018

Október 25-28., Essen, Németország

Bizonyos színek, ízek, és illatok sokszor emlékeztetnek bennünket már korábban tapasztalt dolgokra. Felidéznek egy-egy hangulatot, eseményt, vagy éppen évszakot… már nagyon vártuk, hogy a kánikula után kicsit hűvösebb legyen az idő, és hogy esőillat árassza el az utcákat. Szeptemberrel be is köszöntött a borongós idő, és az örökzöldek kivételével a fák is elkezdték hullatni leveleiket.

S hogy mi jut eszünkbe erről a csodálatos őszről? Hát persze, hogy Essen! Ebben a német városkában szokták ugyanis minden októberben megrendezni a társasjáték világkiállítást (népszerű nevén a Spiel-t). Segítő kiskatonáinkkal és “Karácsonyfákkal” teli puttonyunkkal készülünk nem csak lelkileg, de nyelvileg is a nagy kalandra, hogy németül és angolul is menjen majd a szabálymagyarázás. Bízunk benne, hogy magyar ajkú társainkhoz is lesz szerencsénk ebben a pár napban.

Találkozzunk tehát az esseni Spiel-en október 25-28. között! A 2-es csarnokban pár karácsonyfáról megismerhetitek majd az F123-as standunkat!


TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE 2018

November 10-11., Lurdy ház, Budapest

A Clevergreen Board Games a Társasjátékok ünnepén is különböző ajándékokkal, manóval, és “Karácsonyfákkal” vár minden kedves érdeklődőt.

Az Ünnep programjai között lesznek még társasjáték bemutatók, játékoktatások, szabálymagyarázatok szakértő játékmesterektől, helyi versenyek és játéktesztelések is.

A rendezők még a Mini Essen mellett Társasjátékos Olympiát, tombolasorsolást, és vásárt is szerveznek.
Reméljük, hogy minél többen ellátogattok november 10-11-én a Lurdy házba!
Kedvezményes jegyek elővételben már kaphatók: jegyelővétel
Facebook esemény: Társasjátékok ünnepe


Facebook
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial