Karácsonyfa

Ki szeretne fehér karácsonyt?

Amint hosszabbodnak az éjszakák, és a tüzifa melege árasztja el a szobát, több időnk van együtt lenni, bekuckózni, és egy jót játszani. S ha már beköszönt az adventi időszak, milyen szórakoztató is karácsonyfát díszítve versenyezni egymással!? Kiadónk első játéka a Karácsonyfa, amelyben az a célunk, hogy mi dísztsük a legszebb karácsonyfát!

A Karácsonyfa egy társasjáték, melyben minden játékos a saját fenyőfáját díszíti különböző, a játékosok által meghatározott díszítési célok alapján, figyelve a formákra, színekre és alakzatokra. A fenyőfákat a játék közben többször és a játék végén is pontozzuk, és aki ezek alapján a legtöbb pontot, vagyis hópelyhet gyűjti, az nyeri a játékot.

A különböző nehézségi fokoknak köszönhetően egyaránt nyújt élményt családoknak és gyakorlottabb játékosoknak, és a folyton változó díszítési céloknak köszönhetően minden játék más, sosem készül el ugyanaz a karácsonyfa! 🙂

* a videóban az első kiadás szerepel, de a szabályok terén nincs változás a második kiadásban
Karácsonyfa – Együtt (kooperatív)

Az “Együtt” a Karácsonyfa kooperatív verziója, mely játszható az alapjáték bármelyik kiadásával. Ebben a játékmódban közösen díszítetek egy karácsonyfát, és próbáljátok azt minél szebbé tenni.

EGYÜTT – SZABÁLYKÖNYV LETÖLTÉSE