Shards of the Jaguar

Az ősi időkben egy hatalmas harcos védelmezte a törzseteket. Ám egy napon a sámán megjövendölte egy sötét szellem érkezését, amit ember nem győzhet le. Hogy megvédje népét, a harcos alakot váltott és egy jaguár formáját vette fel. Ebben a formában sikerült is győzedelmeskednie a gonoszon, de az megátkozta őt, melynek következtében a jaguár kristályszilánkokra hullott.

A szilánkok máig a törzs Szent Templomában találhatók, amiket veszélyes csapdák és az ősi átok véd. A törzs ifjoncaiként be kell bizonyítanotok, hogy méltók vagytok a Jaguár erejére, ezért el kell mennetek a Szent Templomba, hogy ott részt vegyetek egy beavatási szertartáson.

A játékban egy-egy beavatásra váró fiatalt irányítotok, és a célotok a Jaguár legendás erejének megszerzése. Ehhez össze kell gyűjtenetek a jaguár töredékeit, és azokkal ősi szertartásokat kell elvégeznetek. De ez nem lesz olyan egyszerű feladat, mert a templom csapdáit is ti magatok irányítjátok, és ezzel így folyamatosan akadályozzátok egymást.

Mindezekért becsület pontokat gyűjtötök és a játék végén az az ifjonc, aki a legtöbbet szerezte, lesz a törzs új védelmezője, és egyben a játék győztese.